WALIBI GAMING: het niet te missen e-sportsevenement 

Van 18 tot en met 21 augustus zal het Tiki-Theater – het amfitheater van Walibi Belgium – zich omtoveren tot een waar e-sportswalhalla! Gedurende 4 dagen zullen bezoekers meer dan 20 pro-gamers en bekende streamers kunnen ontmoeten, bewonderen en zelfs uitdagen in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Daarnaast zullen ze ook diverse game-animaties kunnen ontdekken in een 1.500 m² groot Gaming Center. Walibi Gaming wordt hét niet te missen e-sportsevenement van de zomer!

In 2019 konden Fortnite-fans reeds twee avonden in het Tiki-Theater bijwonen met livesessies van het populaire computerspel. Enkele bezoekers werden zelfs uit het publiek geselecteerd om het op te nemen tegen de aanwezige e-sportshelden. Dit jaar vindt Walibi Gaming plaats tussen 18 en 21 augustus, met twee avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus. Voor deze tweede editie wordt het aanbod verrijkt met livesessies van verschillende games en een gloednieuw Gaming Center!

Nog meer livesessies in het Tiki-Theater

Voor de gelegenheid wordt het Tiki-Theater omgetoverd tot een heuse e-sportsarena! Meer dan 20 professionele gamers en streamers nemen het vier dagen lang op tegen bezoekers uit het publiek in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Om de sessies als toeschouwer bij te wonen, dienen bezoekers hun gratis toegang te reserveren. Om kans te maken op een plekje achter één van de consoles op het podium dienen geïnteresseerden zich in te schrijven voor de loting. ​

Alle informatie met betrekking tot de reserveringen en inschrijvingen is beschikbaar op: www.walibi.be/nl/walibi-gaming.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *