Phantasialand start dit najaar weer met dinnershow Fantissima

Het heeft een aantal maanden geduurd maar Phantasialand komt terug met de populaire dinnershow Fantissima. Vanaf dit najaar kunnen gasten weer genieten van het entertainment met een viergangenmenu. De show draait tot en met 24 juni 2023.

In de community houdt het gebouw waarin Fantissima zit de gemoederen bezig. Het gebouw biedt naast de show ook onderdak aan achtbaan Crazy Bats en bootjesattractie Hollywood Tour. Laatstgenoemde is al een tijdje geleden onaangekondigd gesloten. Alle verwijzingen naar de attractie zijn weggehaald wat doet vermoeden dat de attractie verwijderd of opgeknapt wordt. Zo gingen er al verhalen rond dat het gebouw wellicht afgebroken wordt. Met de aankondiging van Fantissima wordt dit in ieder geval de kop in gedrukt.

Fascinerend entertainment

Phantasialand belooft met de dinnershow op fascinerend entertainment gecombineerd met een viergangenmenu in het midden van een extravagante designlocatie. In vijf showblokken worden verschillende verhalen tot leven gebracht door middel van zang en dans.

Draaidagen en prijzen

Op enkele uitzonderingen na draait Fantissima vanaf 22 september 2022 tot 25 juni 2023 op de woensdagen tot en met de zondagen. Alles bij elkaar zal het evenement ongeveer vier uur duren.

Bezoekers kunnen kiezen uit drie verschillende prijzen. Dit varieert van €99,- tot €179,- per persoon, afhankelijk van welke dag je de show wilt bezoeken. Tickets zijn te koop via de officiële website van Phantasialand.

Lees ook eens: Het leed dat ‘exclusieve merchandise van de Efteling kopen’ heet

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *