Nieuwe experience Harry Potter officieel geopend in Warner Bros. Studio Tour London

Discovering Hogwarts, de nieuwe experience voor 2023, is officieel geopend in Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter. De experience viert alweer de 11e verjaardag van de attractie en verkent daarbij de eerste jaren van Harry Potter op Hogwarts. Inclusief de Great Hall en de toverklas van Professor Banning.

Meer dan 400 zwevende kaarsen sieren het betoverde plafond van de Great Hall. Afdeling Special Effects hebben in plaats van vlammetjes lichteffecten gebruikt. Fans leren ook de filmgeheimen kennen achter de beroemde zwevende veer voorafgaand aan de ”Wingardium Leviosa” betovering. Dit lukte simpelweg door de veer aan een vislijn te rijgen.

Bezoekers zien een demonstratie waarbij er onthult word hoe Hagrid tot halfreus op het scherm tot leven werd gewekt. Hiervoor werd rugbyspeler Marin Bayfield in beeld gebracht, compleet met stelten en een prothetisch hoofd.

Extra interactieve ervaringen dragen bij aan het verhaal van Harry’s eerste ervaringen in de tovenaarswereld, inclusief de mogelijkheid om een origami ‘Sorteerceremonie’-vaartuig te maken en mee naar huis te nemen.

Discovering Hogwarts loopt nog tot en met 4 september 2023. Tickets moeten vooraf besteld worden via http://www.wbstudiotour.co.uk

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *