Efteling brengt unieke 3D puzzel van hoofdingang uit

De Efteling probeert elke keer met een bijzonder souvenir te komen. Of dit nu het Blond Amsterdam servies in de stijl van het park is of zaadjes waarmee bezoekers een eigen Sprookjesbos kunnen creëren. Het is het moment aangebroken dat de iconische ingang van het park aan de beurt is. Hoofdentree het ‘Huis van de Vijf Zintuigen’ is uitgebracht in een unieke uit hout gesneden 3D puzzel.

Wat maakt deze puzzel uniek? Het souvenir is alleen in de Efteling te krijgen. Op dit moment verkoopt alleen souvenirwinkel Efteldingen deze bijzondere puzzel. Het pakket bestaat uit 87 puzzelstukjes en het park zegt dat de puzzel binnen anderhalf uur in elkaar te zetten is, zonder lijm.

Of je nu een dagjesbezoekers bent of een echte fan, de puzzel is hoe dan ook een aanwinst voor de collectie. De afmeting van de puzzel is 25x20x16 centimeter. Dankzij de lasermachines zijn de houten puzzelstukjes tot in de hoogste getal gesneden. Het artikel wordt geleverd in een houten plaat.

Prijs

En dan nu de vraag waar elke Nederlander direct aan denkt; wat mag dat allemaal gaan kosten? De 3D puzzel van het Huis van de Vijf Zintuigen kost €45,-. Abonnementhouders krijgen op vertoon van een geldig abonnement een korting. Dan kost de puzzel uiteindelijk nog maar €42,75.

Lees ook eens: Efteling doet onderzoek naar het aanbieden van verschillende abonnementen en voordelen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *