Movie Park Germany komt in juli met een nieuwe show

Movie Park Germany krijgt vanaf juli bezoek van niemand minder dan Sherlock Holmes. Meesterillusionist Christian Farla zal in Studio 7 in de rol van de wereldberoemde detective stappen. De gloednieuwe familieshow “Sherlock Holmes – A Game of Mystery” zal vanaf 1 juli tot en met 28 augustus 2022 exclusief te zien zijn in het Duitse filmpark.

Directeur Thorsten Backhaus verteld: ‘Entertainment speelt dit jaar weer een belangrijke rol in Movie Park! Daarom zijn we blij dat we Christian Farla, zo’n gerenommeerde en getalenteerde illusionist, op het podium van Studio 7 kunnen brengen’.

Verhaal

De nieuwe gezinsvriendelijke show neemt het publiek mee naar het Victoriaanse Londen aan het eind van de 19e eeuw. Steeds meer mensen in de stad verdwijnen spoorloos. De kranten stapelen zich op met krantenkoppen en aangiften van vermiste personen. Dit is een zaak voor 221B Baker Street! De burgers kunnen alleen op meesterdetective Sherlock Holmes vertrouwen om de mysterieuze verdwijningen op te lossen en de persoon achter alle machinaties te vinden: Holmes’ oude bekende nemesis Professor Moriarty! De grenzen tussen illusie en werkelijkheid blijven verdwijnen en het publiek is getuige van spectaculaire grootse illusies. Mensen verdwijnen en verschijnen weer. Op het einde staan Holmes en Moriarty tegenover elkaar en er kan maar één winnaar zijn. Een speciaal soort schaakspel tussen de twee rivalen beslist uiteindelijk over de uitkomst van de mysterieuze zaak.

Awards

De internationaal bekende illusionist en ontsnappingskunstenaar Christian Farla heeft over de hele wereld opgetreden; van Las Vegas tot China en in bijna alle landen van Europa. Met zijn optredens in tv-shows als “Britain’s Got Talent” (UK), “Le Plus Grand Cabaret du Monde” (Frankrijk) en “Das Supertalent” (Duitsland, finale) heeft hij wereldwijd al miljoenen kijkers bereikt met zijn magieshows. Hij is de enige Europese illusionist die drie keer de MERLIN Award voor “Illusionist van het Jaar” heeft gewonnen. En daarnaast won hij twee keer de IAAPA Big E Award voor “Best Illusion Show”.

De show zal tot drie keer per dag te zien zijn in Movie Park Germany. Met meer dan tien grootschalige illusies zal Farla de zintuigen en waarneming van het publiek op de proef stellen en voor nog meer filmische entertainment in Hollywood in Duitsland zorgen.

Meer informatie over Christian Farla is te vinden op zijn officiële website op https://www.christianfarla.nl/

Lees ook: Toverland bezoeken met hoge korting

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *