Grootste klimpark van Nederland vanaf 27 mei geopend

Avonturiers opgelet! Op 27 mei 2023 opent Parque West haar avontuurlijke parcoursen in het grootste klimpark van Nederland. Een dag vol beleving en klimplezier voor jong en oud. Maak een vrije val, klauter de hoogte in of zipline langs verschillende routes. Ben jij klaar voor de ultieme klimervaring?

De grote, 25 meter hoge klimtoren is met 91 avontuurlijke, originele hindernissen het hoogtepunt van het park: een must-do voor elke klimmer. Het is de ideale plek om je klimvaardigheden op de proef te stellen en je grenzen te verleggen. En voor wie het aandurft is er de vrije val en zijn er 13 zinderende ziplines voor de ultieme adrenalinekick. 

Het klimpark is niet alleen een plek voor durfals, maar ook voor gezinnen en vriendengroepen die op zoek zijn naar een uniek avontuur. Parque West biedt klimparcoursen voor ieder niveau. Voor de kleinste klimmers met een lengte van 90 tot en met 129 centimeter is er een speciaal mini-parcours, waarbij de jonge generatie spelenderwijs kennis kan maken met het klimmen. Dit maakt Parque West ook het avontuurlijkste uitje voor kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes en schoolreisjes.

Allart van Eck (mede-eigenaar DeFabrique Holding): “Het klimpark is de eerste activiteit van onze nieuwe locatie Parque West. In een volgende fase zal de horeca worden geopend en in de toekomst hebben we nog meer unieke activiteiten in petto!”

Het grootste klimpark van Nederland  is gemakkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast is het park ook goed bereikbaar met het OV of met de fiets. Meer informatie en tickets vind je op: www.parquewest.nl.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *