Walibi Holland opent deze winter met ‘Bright Nights – Rides & Lights

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het officieel kenbaar gemaakt; Walibi Holland is deze winter voor de eerste keer geopend en introduceert ‘Bright Nights – Rides & Lights. Tijdens de kerstvakantie kunnen bezoekers van 26 december 2022 t/m 8 januari 2023 het attractiepark uit de Polder bezoeken. De poorten zijn geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur.

Wat er precies gaat plaatsvinden en of het park speciaal wordt aangekleed in winterse sferen is nog niet bekend. Dit maakt het park op een later moment bekend. Wel liet directrice Mascha van Till al eerder in een intern bericht weten dat bezoekers helemaal kunnen losgaan in de attracties, lekker glühwein kunnen drinken en oliebollen kunnen eten. Er werd ook al gehint dat de verlichting een rol gaat spelen tijdens het event: “En zeker weten kijk je je ogen uit naar te gekke lichten in het park.” Door de naam van Bright Nights – Rides & Lights is dit alleen maar versterkt.

Welke attracties er precies open zijn tijdens de winteropenstelling is ook nog niet bekend.

Het park is op 31 december en 1 januari gesloten.

Walibi Holland kwam met de volgende afbeelding naar buiten:

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *