Burgers’ Zoo opent vernieuwde horecabeleving in tropisch regenwoud

Burgers’ Zoo heeft maandenlang vol energie gewerkt aan het vernieuwde Bush restaurant. Nu is het zover. Het volledig vernieuwde restaurant is geopend voor alle bezoekers. Voor het ontwerp en de vormgeving heeft het Arnhemse dierenpark zich laten inspireren door de avontuurlijke wereld van het tropisch regenwoud van de Bush. ‘Met veel oog voor detail en sfeer hebben we een eigentijds restaurant gecreëerd, waarbij gastbeleving, comfort, kwaliteit en service de sleutelwoorden vormen’.

Bezoekers kunnen plaatsnemen in de serre en ervaren daar de geuren, kleuren en geluiden van het tropisch regenwoud. Onder het genot van een hapje en een drankje razen de vliegende honden rakelings voorbij en strijken de tropische vogels sierlijk neer op een overhangende tak. Een ding is zeker: het Bush restaurant is een plek waar bezoekers zich direct welkom voelen door de sfeer, het comfort, de service en de kwaliteit van het eten en drinken.

Menu

Voor de menukaart heeft Burgers’ Zoo zich laten inspireren door Aziatische eetkraampjes. Denk hierbij aan herkenbare en smaakvolle streetfood-gerechten die te ontdekken zijn in onder andere Bangkok en Singapore. De gerechten worden altijd vers, ambachtelijk en met liefde bereid. ‘Wij kiezen voor dagverse en seizoensgebonden ingrediënten – bij voorkeur van lokale leveranciers – en bereiden al onze producten dagvers en à la minute in de open keuken’, aldus het dierenpark.

Duurzaam

Duurzaamheid heeft Burgers’ Zoo hoog in het vaandel staan. En dat is met de ontwikkeling van het vernieuwde restaurant niet anders gegaan. Het Bush restaurant is voorzien van LED-verlichting, heeft zonnepanelen, een warmtepomp en het snijafval krijgt zoveel mogelijk een tweede leven. De nieuwe kleding van medewerkers is gemaakt van gerecycled plastic.

Lees ook eens: Walibi Holland opent deze winter met ‘Bright Nights – Rides & Lights

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *