Duinrell slaat ‘Eerste Paal’ vernieuwd Amsterdams- themagebied

Duinrell directeur Philip van Zuylen van Nijevelt heeft donderdagochtend 29 september jl. samen met Duinrell-mascotte Rick de Kikker de eerste paal geslagen van een nieuw themagebied. Met deze handeling is de bouw van het nieuwe gebied, met als thema Amsterdam, officieel begonnen.

“Met het vernieuwde themagebied in de stijl van Amsterdamse grachten, brengen we een stukje Amsterdam naar Wassenaar. Éxtra leuk voor onze internationale gasten.’, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur Duinrell.

Een vernieuwd themagebied in het attractiepark: Amsterdamse grachten

Duinrell gaat het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines upgraden. Het gebied wordt volledig gethematiseerd in het thema Amsterdamse grachten. De arcade gamehal wordt compleet vernieuwd en op dak worden zonnepanelen geplaatst. Daarnaast krijgen de Botsboten en Playfountain krijgen een nieuwe locatie, komen er nieuwe trampolines en krijgt de Midgetgolfbaan een upgrade.

Lees ook eens: Winter Efteling duurt 16 weken met een nieuwe schaatsbaan

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *