Plopsaland De Panne deze zomer tot 22:30 uur open

Tot en met 24 augustus gooit Plopsaland De Panne elke woensdag en zaterdag haar deuren open tot 22:30 uur. Op woensdagen worden bezoekers op een betoverende zeepbellenshow getrakteerd. Op de zaterdagen kunnen ze dan weer van een spetterend vuurwerkspektakel genieten. Ook de attracties blijven op die avonden extra lang open.

Met deze warme dagen biedt Plopsaland De Panne haar bezoekers de kans om tijdens de avond het park te bezoeken, wanneer de temperaturen al wat gedaald zijn.

Bezoekers die het park enkel ’s avonds willen bezoeken, kunnen bovendien een exclusief avondticket aankopen. Met dat ticket kunnen ze vanaf 17u30 het park in voor 32,50 euro in plaats van 43,50 euro, ideaal om af te koelen op de (water)attracties na een warme dag. Het speciale avondticket kan zowel online als aan de kassa aangekocht worden.

Naast deze avondopenstellingen heeft Plopsa deze zomer meer dan 15 evenementen en shows op de planning staan. Bekijk het overzicht hier.

Lees ook: Parc Astérix opent naast achtbaan ook een NebulaZ van Zamperla

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *