Bobbejaanland hangt gigantisch doek op bij vernieuwde attractie

Bobbejaanland geeft de oude boomstamattractie Indiana River een flinke make-over. De attractie wordt voorzien van een nieuw verhaal en gaat vanaf deze maand door het leven als Terra Magma. Bezoekers wanen zich straks middenin een avontuurlijke ontdekkingsreis door een mysterieuze vulkaan. Ook de buitenkant van deze vernieuwde attractie ziet er straks compleet anders uit. Naast een nieuwe buitengevel wordt het gebouw ook voorzien van een gigantisch doek.

Het Belgische attractiepark heeft sinds kort nieuwe geveltjes aan de buitenkant van het gebouw waarin de boomstammetjes zich bevinden toegevoegd. Daar is nu dus een groot doek met print tegenaan gehangen om de kale loods weg te werken.

Vanaf zondag 14 mei gaan de deuren van deze vernieuwde Terra Magma open voor publiek. Ontdek jij het mysterie van de vulkaan straks als een van de eerste?

In Bobbejaanland kunnen bezoekers vlak over de grens met België genieten van verschillende attractie voor jong en oud. Daarnaast worden bezoekers getrakteerd op shows en zijn er meerdere evenementen in ’t plezantste land.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *