Movie Park Germany introduceert 360-graden beleving op Star Trek achtbaan

De populaire achtbaan “Star Trek™: Operation Enterprise” zal bezoekers van Movie Park Germany naar nieuwe digitale dimensies sturen. De Keulse start-up CaptiVR viert zijn Duitse première in het grootste film- en pretpark van Duitsland. Dankzij de nieuwe technologie kunnen bezoekers hun persoonlijke achtbaanrit in hoge resolutie en digitaal via de app opvragen en laten vastleggen in een 360-graden beleving. In de app is de reis vanuit elk perspectief opnieuw te beleven en direct te delen op de bekende social media platforms.


“Innovatie speelt voor ons als pretpark een grote rol”, zegt Thorsten Backhaus, directeur van Movie Park Germany. “Toen we kennis kregen van het aanbod van CaptiVR waren we meteen enthousiast. De mogelijkheid om de rijervaring vast te leggen en direct daarna als link beschikbaar te stellen, is een grote meerwaarde voor de gasten. We zijn verheugd dat we als eerste Duitse attractiepark deze service aan onze bezoekers kunnen aanbieden.”

CaptiVR

CaptiVR-medeoprichter en algemeen directeur Oliver Rapp is verheugd over de eerste installatie van zijn service in Duitsland. “Met ons aanbod richten we ons op pretparken en exploitanten van attracties die met onze steun een nieuwe grote stap willen zetten in de richting van het digitaliseren van hun belevingswereld”, aldus Rapp. ”We zijn bijzonder verheugd over onze samenwerking met Movie Park Germany, aangezien dit de première is in onze thuismarkt.”

CaptiVR voldoet aan alle eisen op het gebied van gegevensbescherming in Duitsland. Alleen passagiers die vooraf hebben ingestemd om te worden opgenomen, worden gefilmd. Onbekende buren worden automatisch geanonimiseerd of bedekt met een parktypisch motief. Parkgasten kunnen voorafgaand aan hun bezoek de juiste app downloaden in de store.

De lancering van het nieuwe aanbod in Movie Park staat gepland voor deze zomer. Het nieuwe product bevindt zich momenteel in de laatste testfase.

Meer informatie over de nieuwe 360-gradentechnologie is beschikbaar op: https://www.captivr.net/

Lees ook: Avonturenpark Hellendoorn stelt opening nieuwe achtbaan uit

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *